Vreau să știi

martie 04, 2018

     Nu ţi-am mulţumit niciodată îndeajuns pentru tot ceea ce ai făcut şi continui să faci pentru mine, deşi un om atât de bun ca tine ar fi meritat să audă de o infinitate de ori pe zi cât de mult este iubit şi apreciat. Nu ţi-am oferit mereu toată atenţia pe care o meritai, şi poate te ignoram şi te supăram de multe ori... Dar acest mesaj este pentru tine. Pentru că vreau să ştii.

     Vreau să ştii că m-ai ajutat enorm. Când simţeam că lumea mea se dărâmă şi totul prindea o culoare cenuşie, tu mă ridicai de la pământ cu un zâmbet şi îmi şopteai că totul va fi bine. Mereu m-ai susţinut şi ai renunţat la visele tale pentru a mă ajuta pe mine să mi le reconstruiesc pe ale mele, care se sfărâmaseră în bucăţele mici de tot. Ai făcut sacrificii, ai dat părţi din inima ta ca să o completezi pe a mea. Cu lacrimile tale mi-ai spălat rănile, şi cu iubirea ta mi-ai aşternut bandaje peste suflet. Ai fost mereu acolo, m-ai făcut să uit de supărări şi de orice gând rău.

     Vreau să ştii că viaţa mea e mai bună acum. Nu îmi amintesc ce eram înainte să te cunosc, asta pentru că am început să trăiesc cu adevărat după ce te-am cunoscut. Atunci am aflat pentru prima oară cum e să ai un prieten adevărat, cum e să împarţi cu el nu numai jucării, ci timp, amintiri şi o parte din viaţă, cum e să mănânci din aceeaşi farfurie cu cineva şi să spui că te-ai săturat doar ca să te asiguri că celălalt mănâncă destul. Mi-ai îmbunătăţit viaţa, căci m-ai învăţat ce înseamnă să trăiesc.

     Vreau să ştii că mi-ai completat sufletul. Eu n-am nevoie să îmi găsesc sufletul pereche, căci am învăţat că lângă tine mă simt completă. Eşti o prietenă atât de bună încât ai reuşit să mă faci să mă deschid în faţa ta şi să îţi dau cheia de la inima şi mintea mea. Şi când eu sunt uneori plecată, tu mai treci pe acolo şi faci curăţenie: ştergi din minte chipurile oamenilor care m-au rănit şi alungi din suflet amintirea lor. Ai avut grijă de mine mai mult decât eu însămi am făcut-o vreodată, şi te-ai cuibărit lângă inima mea până ai ajuns să fii una cu ea.

     Vreau să ştii că fără tine nu pot. Mă susţii mereu şi m-am obişnuit cu gândul cu vei fi mereu acolo. Ştiu că e greşit şi egoist, dar vreau să fii doar pentru mine şi pentru nimeni altcineva. Căci dacă ai pleca vreodată, chiar şi pentru cinci minute, m-aş simţi distrusă şi nu aş rezista. Dar ştiu că nu mi-ai face asta, pentru că dragostea pe care mi-o porţi este la fel de mare precum cea pe care ţi-o port eu.

     Vreau să ştii că meriţi mai mult. Să nu te laşi niciodată înjosită şi folosită de un băiat. Tu eşti o fată care merită tratată cu respect şi afecţiune, care ştie să iubească frumuseţea unui om dincolo de aspect, care vede în bani doar nişte simple hârtii, care vede dincolo de un ambalaj drăguţ. Eşti o fată care ştie ce vrea de la viaţă şi de la un băiat, care nu se lasă păcălită de nişte vorbe . Tu eşti inteligentă şi ai o minte frumoasă, ai un suflet ce merită să fie iubit. Tu să cauţi mereu ce e mai bun şi să extragi mereu tot ce-i frumos din oameni, să nu îi laşi să te convingă că nu eşti bună şi că eşti mai prejos de ei, pentru că draga mea prietenă, nu eşti. Tu prin simpla ta existenţă eşti deasupra lor, pentru că ai o inimă superbă şi o minte iscusită. Să nu te mulţumeşti niciodată cu puţin şi să nu trăieşti cu gândul că acel el care ţi-a rupt inima odată se va întoarce şi îşi va cere scuze în genunchi. Nu o va face. Caută ceva bun, aspiră la imposibil şi aminteşte-ţi că meriţi pe cineva care să te iubească jumătate din cât o fac eu. Pentru că eu te iubesc infinit.
Mă poți contacta aici:

You Might Also Like

0 comentarii